Påbygg deler minibuss

Vi tilbyr en rekke påbygg deler!

  • Elektriske Stigtrinn
  • Manuelle stigtrinn
  • Elektriske Skyvedører / dører
  • Belte / Beltelåser
  • Hurtigfester / NMI
  • Rullestol utstyr / rullestolrampe
  • Side ruter / Frontruter
  • Minibuss stoler og stol deler

Ta kontakt med oss så kanskje vi kan hjelpe dem. Vi har kunnskapen og kontaktene til å skaffe det meste av deler til en minibuss som blant annet:

Elektriske Stigtrinn

Elektriske / manuelle stigtrinn for alle typer minibusser / campingvogner / campingbiler. 

Kan bestilles både med og uten montering. Kan leveres i forskjellige bredder og varianter.

Manuelle Stigtrinn

Elektriske / manuelle stigtrinn for alle typer minibusser / campingvogner / campingbiler.

Kan bestilles både med og uten montering. Kan leveres i forskjellige bredder og varianter.

Elektrisk Skyvedør

Vi tilbyr en rekke forskjellige løsninger på elektriske skyvedører til en rekke forskjellige bilmerker. Elektriske skyvedører og vanlige bildører. For eksempel passasjerdør på Ford Transit, Mercedes Benz Sprinter. Når det gjelder elektrisk skyvedør har vi til de fleste bilmerker.

Belte / Beltelåser minibuss / buss

Belter og beltelåser er dessverre en del som til stadig går i stykker. Vi har et godt lager med beltelåser hovedsaklig til GRL og Ozyldiz. Disse er mye brukt i minibusser bygget av To-Jo, Autobuss, iseveien og Ilesbus.

 

Hurtigfester - NMI til minibuss stoler

Hurtigfester på minibuss stoler er en kjempefordel om du til stadig trenger å flytte på stoler for å få plass til blant annet en rullestol. 

 

Rullestol utstyr / handikapp rampe

Hurtigfester på minibuss stoler er en kjempefordel om du til stadig trenger å flytte på stoler for å få plass til blant annet en rullestol. Rullestolramper, elektriske heiser både utvendig og innvendig, rullestolfester både 2 punkt og 3 punkt. Her fører vi en rekke kvalitets merker.

 

Sideruter / Frontrute

Har du vært uheldig å knust en rute? Finner du ikke leverandøren? Vi kan ganske sikkert hjelpe dem. Send oss noen bilder og vi kan være behjelpelig å skaffe ruten i ekspress fart.

Minibuss stoler og stol deler

Mange forskjellige varianter av stoler og mange forskjellige deler. Her har vi kunnskapen som trengs for å finne de delene du trenger.